Mergi direct la conținut »
FOTO | Imagini de la botezul Prințului Louis Galerie foto
9imagini

Prințul Louis al Marii Britanii a fost botezat luni, în cadrul unei ceremonii private la Palatul St. James de la Londra. Slujba religioasă a fost oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, sub privirile părinților și invitaților la slujbă. La ieșirea din catedrală, Ducele și Ducesa de Cambridge au părut fericiți.

Prințul a fost botezat chiar de Welby, care i-a udat fruntea bebelușului regal cu câteva picături de apă sfințită adusă din râul Iordan.

”Este un mare privilegiu, dar şi un eveniment care îţi testează nervii”, a declarat arhiepiscopul de Canterbury înainte de botez.

Capela palatului St. James, construită în secolul al XVI-lea, a găzduit deja botezul prinţului George – fratele mai mare al prinţului Louis -, născut în 2013. Sora prinţului Louis, prinţesa Charlotte, a fost botezată în 2015 în biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham, un oraş din estul Angliei. Prinţul Louis s-a născut pe 23 aprilie 2018 la spitalul St. Mary din Londra.

Pe 23 aprilie, Kate Middleton a născut al treilea copil, un băiat care a primit numele Louis Arthur Charles.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/Ta Pinu din Malta, biserica plină de mărturii ale dorințelor împlinite. Pentru ce s-au rugat vedetele din România?


 

Close
Închide
  Close