MENIU CAUTĂ
17 Iun. 2018 13:14

VIDEO | În imaginile suprinse de NASA cu o „figură ciudată” care se mișcă pe Marte

Distribuie

Ultimele imagini surprinse de Robotul Curiosity pe planeta Marte au aprins spiritele celor care le-au văzut după ce internauții au zărit o "figură ciudată" care se mișcă pe Planeta Roșie.

La începutul lunii iunie a anului 2018, NASA a anunţat noi rezultate despe viaţa extraterestră pe Marte. Mai exact, NASA a anunţat că roverul Curiosity a detectat numeroşi compuşi organici la suprafaţa planetei Marte şi fluctuaţii sezoniere ale concentraţiei de metan din atmosfera marţiană.

Imaginile surprinse de Agenția Spațială Americană au aprins mai mult ca niciodată discuțiile despre posibilitatea existenței unor forme primare de viață pe planeta roșie, potrivit mirror.co.uk.

Teoreticienii conspirației susțin că în imagini se poate vedea o „figură ciudată”, ca un animal care se mișcă de-a lungul suprafeței Plantei Roșii.

Potrivit NASA, Marte a fost lovită de o furtună de praf masivă în ultimele săptămâni, lucru ce ar putea explica mișcarea bizară prin praful roșu al planetei.

Cu toate explicațiile, sunt unii oameni care spun că obiectul neidentificat din imagini care dispare și apare ar avea chiar și umbră.

Vezi ultimele imagini surprinse pe planeta Marte. Robotul Curiosity al NASA continuă studiul planetei.


VIDEO EXCLUSIV/Olga Bălan are un nou iubit. S-a cuplat cu un fotograf român pentru care e dispusă să părăsească Italia


 

Citește mai multe despre Marte și nasa pe Libertatea.

Comentarii