MENIU CAUTĂ
21 Feb. 2017 15:43

Imobiliare.ro: apartament 2 camere, bloc nou, 29.000 de euro!

Distribuie

Imobiliare.ro: apartament 2 camere, bloc nou, 29.000 de euro!

Vrei să-ți cumperi o locuință, dar bugetul pe care îl ai la dispoziție este destul de limitat? Imobiliare.ro îți oferă soluții! Cu o sumă de, să zicem, 30.000 de euro  (suficientă în mod normal pentru achiziția unei garsoniere în București), poți deveni și proprietarul unui apartament cu două camere!

Astfel, una dintre cele mai ieftine locuințe bicamerale scoase la vânzare în zona Capitalei are un preț cerut de 29.000 de euro, potrivit Imobiliare.ro. Aceasta este situată la parterul unui bloc cu două etaje, construit în anul 2010, chiar la limita dintre sectorul 5 al Bucureștiului (cartierul Rahova) și orașul Măgurele (județul Ilfov).

Dat fiind că este decomandat și se întinde pe 53 de metri pătrați utili, apartamentul se încadrează în cerințele legale pentru categoria confort 1. Un alt aspect interesant este că, raportat la suprafața disponibilă, valoarea de listare a proprietății ajunge la circa 550 de euro pe metru pătrat. Acest nivel de preț este foarte atractiv, având în vedere că, la nivel de București, media solicitată de vânzători pentru un apartament (nou sau vechi) se situa, la finele lunii ianuarie, la 1.157 de euro pe metru pătrat util.

Click pentru mai multe informații!

Potrivit vânzătoarei, apartamentul a fost achiziționat în faza de gri, de la dezvoltator, și amenajat apoi (parțial) pe cont propriu, cu materiale de calitate superioară. Locuința dispune de dotări precum gresie și faianță, ușă de metal, parchet, rulouri exterioare etc. Unitatea locativă beneficiază și de loc de parcare, iar clădirea din care face parte aceasta are curte proprie. Nu în ultimul rând, important de menționat este că viitorii locatari au posibilitatea adăugării unui balcon spațios, de 10 metri pătrați.

Vezi mai multe oferte de două camere!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii