MENIU CAUTĂ
01 Feb. 2017 12:11

Imobiliare.ro: Cea mai ieftină garsonieră din București!

Distribuie

Te gândești să cumperi o casă – ca investiție sau nu –, dar bugetul pe care l-ai avea la dispoziție este destul de limitat? Nu te lăsa descurajat: pe Imobiliare.ro găsești oferte pentru toate buzunarele!

Iată un exemplu: acest apartament poate fi achiziționat cu 11.000 de euro, fiind cea mai ieftină garsonieră scoasă la vânzare pe Imobiliare.ro în perimetrul Capitalei. Proprietatea se află situată într-unul dintre cele mai accesibile cartiere ale orașului, respectiv Rahova, zona Sălaj (în apropiere de complexul comercial Humulești). Locuința este de tip confort 3, are o suprafață utilă de 15 metri pătrați și este amplasată la etajul patru (din patru) al unui bloc construit după cutremurul din 1977. Potrivit anunțului de vânzare, clădirea a fost construită pe structură monolit, din beton, având o rezistență la seisme de 9 grade pe scara Richter.

Sună interesant? Vezi AICI oferta în detaliu!

Un avantaj important al apartamentului este reprezentat de starea bună în care se găsește, dat fiind că a fost renovat de curând. Acest fapt face să poată fi închiriat cu ușurință după achiziție, fără a necesita (prea mari) investiții suplimentare. Asta cu atât mai mult cu cât proprietatea poate fi cumpărată liberă sau cu tot cu mobilierul existent (caz în care prețul ar urca la 11.500 de euro), în funcție de preferințele clientului. La capitolul amenajări interioare, locuința dispune de parchet, faianță, ferestre PVC cu geam termopan, boiler etc.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii