Acestea sunt atuurile care au propulsat-o pe tanara Cosmina Pasarin pe culmile popularitatii cu deplinul accept al publicului larg. In doar cateva luni Cosmina a ajuns de la o simpla participanta in emisiunea „Vara ispitelor” pe coperta revistei Playboy si, mai nou, vedeta de televiziune. In plus, ispita lui Stefan Banica jr. in cel mai proaspat videoclip al artistului.
Aflata la prima experienta serioasa in ceea ce priveste cinematografia, Cosmina Pasarin a fost ieri partenera lui Stefan Banica jr. in videoclipul ce insoteste piesa „Gaseste-mi un loc in inima ta”.
Scena de amor nebun cu Stefan Banica jr.
Turnat in incinta unui club ce in restul timpului adaposteste party-urile persoanelor cu orientare homosexuala, Disco Casablanca, videoclipul descrie o relatie de iubire apriga si rapida intre un domn artist (Stefan Banica jr.) si o doamna (Cosmina Pasarin) bine intretinuta si incadrata de un alt domn (sponsorul si prietenul ei). Un schimb de priviri intre Stefan si Cosmina da apa la moara unei idile care culmineaza cu o salbatica scena de amor ce se consuma pe un hol intim din apropierea scenei unde presta solistul. In plin proces de iubire, la un moment dat, Cosmina ii da posibilitatea lui Stefan sa plaseze o mana sub fusta incitantei tinere. Asta sub privirea neputincioasa a celui care o insoteste pe Cosmina, domn ce-i surprinde si ii impiedica sa se supraincalzeasca.
Faza este precedata de un gest violent al lui Stefan, care o loveste in viteza pe Cosmina cu capul de un perete. Bineinteles ca s-au tras multe duble. Referitor la aceasta interesanta colaborare, Cosmina Pasarin ne-a marturisit ca a fost o experienta „deosebita, interesanta si distractiva”. Dar aceasta nu e singura surpriza pe care Cosmina o pregateste barbatilor pe care i-a cucerit. In cursul acestei luni, ea se va lansa si ca vedeta de televiziune.
Cosmina va prezenta „Zero” la PRO TV.
Cosmina, alaturi de Dalia, ispita verii, si George Vintila vor prezenta emisiunea „Zero”, care se va relansa cu o grafica si un format nou. Showul va dura circa o ora si va gazdui rubrici din cele mai diverse, pe gustul tinerilor: „sport extrem”, „unde mergem la cumparaturi”, „sex”, „lifestyle”. „Mi-am vazut visul implinit. Speram sa prezint o emisiune, am si declarat acest lucru ziarului Libertatea in urma cu ceva timp, iar acum nu-mi vine sa cred ca s-a realizat. Sunt convinsa ca voi face o echipa perfecta alaturi de Dalia si de George”.

Urmărește-ne pe Google News