Mergi direct la conținut »
Imagini incredibile surprinse într-un sat din Bistrița. S-a asfaltat un drum în timp ce afară ningea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Imagini incredibile surprinse într-un sat din Bistrița. S-a asfaltat un drum în timp ce afară ningea

În satul Ardan, din comuna Șieu, din județul Bistrița Năsăud, s-a turnat asfalt în timp ce afară ninge. După ce imaginile au devenit virale, primarul a ținut să explice că lucrarea are de fapt zece ani garanție.

De Petre Dobrescu,

Imagini filmate luni, în jurul orei 20.00, au fost postate pe Facebook de Roxana Pașc, scriu cei de la timponline.ro.

„Luni 02.12.2019, ora 19.50, ninsoare, sat Ardan, comuna Șieu, se asfaltează. Sper ca firma executantă (FAR FOUNDATION) să își asume în totalitate eventualele probleme care ar putea apărea referitor la durata de viață a asfaltului! Locuitorii din Ardan îl așteaptă de zeci de ani. Ar fi păcat ca acum, când își văd visul împlinit, cineva să își bată joc de ei … ”, a scris ea.

Primarul: „Lucrarea are 10 ani de garanție!”

Primarul comunei Şieu, Ioan Cifor, a declarat marţi, pentru Agerpres, că, într-adevăr, ultimele maşini cu asfalt au acţionat pe timp de ninsoare, dar spune că drumul a fost curăţat în prealabil şi că lucrarea are 10 ani garanţie.

„Au început asfaltarea pe la ora 11:00, era vreme bună, şi a început să ningă pe la vreo 3 (după-masa – n.r.). Am sunat să nu mai vină maşinile (cu asfalt – n.r.), că trebuiau să vină încă opt maşini, dar două erau deja încărcate, erau pe drum. Şi atunci am sistat celelalte şase maşini şi astea două care au venit le-am pus în operă, că ce să fac cu ele, să le arunc în şanţ? (…)

O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
Recomandări
O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
 

Ultimele două maşini, când au venit, era deja nins. Dar s-a curăţat zăpada, s-a dat zăpada de pe drum şi s-a pus în operă. Au garanţie 10 ani pe lucrare, să-şi asume firma. (…) S-a întâmplat, ştiu că e aiurea, dar ce să fac?

Dacă aruncam două de maşini de asfalt în şanţ, tot aşa ne filma cineva, că ne batem joc de asfalt, că ăla sigur îl va plăti primăria, că îl va plăti firma, ştiţi poveştile”, a spus primarul.

Metoda de la Ardan completează o listă lungă cu alte modalități ciudate de „cârpit” asfaltul.La Slănic Prahova, constructorii au astupat craterele din stradă cu bucăți vechi de asfalt.

Close
Închide
  Close