De Petre Dobrescu,

Imagini filmate luni, în jurul orei 20.00, au fost postate pe Facebook de Roxana Pașc, scriu cei de la timponline.ro.

„Luni 02.12.2019, ora 19.50, ninsoare, sat Ardan, comuna Șieu, se asfaltează. Sper ca firma executantă (FAR FOUNDATION) să își asume în totalitate eventualele probleme care ar putea apărea referitor la durata de viață a asfaltului! Locuitorii din Ardan îl așteaptă de zeci de ani. Ar fi păcat ca acum, când își văd visul împlinit, cineva să își bată joc de ei … ”, a scris ea.

Primarul: „Lucrarea are 10 ani de garanție!”

Primarul comunei Şieu, Ioan Cifor, a declarat marţi, pentru Agerpres, că, într-adevăr, ultimele maşini cu asfalt au acţionat pe timp de ninsoare, dar spune că drumul a fost curăţat în prealabil şi că lucrarea are 10 ani garanţie.

„Au început asfaltarea pe la ora 11:00, era vreme bună, şi a început să ningă pe la vreo 3 (după-masa – n.r.). Am sunat să nu mai vină maşinile (cu asfalt – n.r.), că trebuiau să vină încă opt maşini, dar două erau deja încărcate, erau pe drum. Şi atunci am sistat celelalte şase maşini şi astea două care au venit le-am pus în operă, că ce să fac cu ele, să le arunc în şanţ? (…)

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Ultimele două maşini, când au venit, era deja nins. Dar s-a curăţat zăpada, s-a dat zăpada de pe drum şi s-a pus în operă. Au garanţie 10 ani pe lucrare, să-şi asume firma. (…) S-a întâmplat, ştiu că e aiurea, dar ce să fac?

Dacă aruncam două de maşini de asfalt în şanţ, tot aşa ne filma cineva, că ne batem joc de asfalt, că ăla sigur îl va plăti primăria, că îl va plăti firma, ştiţi poveştile”, a spus primarul.

Metoda de la Ardan completează o listă lungă cu alte modalități ciudate de „cârpit” asfaltul.La Slănic Prahova, constructorii au astupat craterele din stradă cu bucăți vechi de asfalt.

Citeşte şi:

Pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de iarnă. Acum ninge în cinci județe

Proteste în stradă pentru repararea unui drum, după ce un camion a strivit o femeie. „Câți trebuie să mai moară?”

Un segment din autostrada Lugoj – Deva, care nici n-a fost dat în folosință, are deja nevoie de reparații! O porțiune s-a crăpat și riscă să o ia la vale

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci