„Consider că acest proces în care am fost antrenat este o înscenare ca urmare a recomandarilor făcute în MCV, ca rezultatele luptei împotriva corupției să se soldeze cu «big fish». Datorită pozițiilor pe care le-am avut sau le dețin, fac parte din această categorie. Au încercat să mă târască într-un proces de corupție, nu au avut alte elemente, au încercat cu evaziunea fiscală, ar fi fost simplu pentru procurori să vada că acea presupusă tranzacție nu a fost în realitate facuta. Au încercat sa sugereze că eram la curent cu acea tranzacție. În 2008 aveam o agendă suficientă ca să am grijă și de cabinetul sotiei”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, în fața judecătorilor, potrivit Ziare.com.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016 pentru mărturie mincinoasă și favorizarea faptuitorului, el fiind achitat pe 22 mai 2018 de un complet format din trei judecători de la Instanță Supremă. Decizia a fost atacată cu apel de procurorii anticorupţie, procesul fiind acum pe rolul completului de 5 judecători.


Citește și:

VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse