MENIU CAUTĂ

Incendiu la o fermă de păsări din județul Constanța. 9.000 de pui au murit

Distribuie

Peste 9.000 de păsări dintr-o hală de creștere a puilor de găină au murit intoxicate cu fum, după ce un incendiu a izbucnit luni dimineață la o fermă din localitatea Corbu din Constanța. 

Pompierii au fost alertați să intervină pentru a stinge incendiul care s-a declanșat luni, în jurul orei 3, în incinta Avicolei din localitatea Corbu.

„Dintr-o hală de 750 metri pătraţi a fost afectată de foc o suprafaţă de aproximativ 250 metri pătraţi, respectiv aşternutul de paie, iar la faţa locului era o degajare foarte mare de fum din cauza căruia aproximativ 90% din efectivul de pui care erau în hală au decedat prin asfixiere. Este vorba despre aproximativ 9.000 de pui în vârstă de 30 de zile care au murit”, se arată într-un comunicat al ISU Constanţa, conform Agerpres.

Potrivit ct100, Avicola Corbu aparține firmei Top Vision SRL, controlată de fostul primar din Năvodari, Nicolae Matei, condamnat pentru fapte de corupție. Fostul edil a făcut închisoare pentru faptele sale.


Citește și:

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului

Fiul unuia dintre pasagerii care au murit în tragedia aviatică din Etiopia: „L-am îmbrățișat și i-am strâns mâna. Mi-a spus că probabil ne vom vedea curând”

VIDEO/ Iulia Albu și-a găsit „nașul”: „Eu sunt Anamaria Prodan și pot să port orice”


 

Comentarii