Mergi direct la conținut »
VIDEO / Un nou incendiu a izbucnit la un depozit din Ploieşti, după cel de aseară, dar în partea cealaltă a orașului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Un nou incendiu a izbucnit la un depozit din Ploieşti, după cel de aseară, dar în partea cealaltă a orașului

VIDEO / Un nou incendiu a izbucnit la un depozit din Ploieşti, după cel de aseară, dar în partea cealaltă a orașului

Un nou incendiu a izbucnit la un depozit din Ploieşti, luni, 12 noiembrie, după cel de aseară, când a luat foc un depozit de materiale plastice din sudul orașului. Acum, pompierii prahoveni intervin în nord, la incendiul de la o hală cu materiale textile, care se manifestă cu degajări mari de fum.

Şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă intervin pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

„Incendiul a izbucnit la un depozit de materiale textile aflat în Ploieşti, pe strada Laboratorului, pe o suprafaţă de 100 mp. Nu este pericol de extindere, dar sunt degajări mari de fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae.

Deocamdată nu se ştie cauza acestui incendiu, iar O persoană a suferit un atac de panică. De asemenea, pompierii continuă intervenţia la incendiul care a cuprins, duminică,  depozitul de mase plastice din Ploieşti, flăcările nefiind stinse nici după 18 ore de la izbucnire. În total, au ars 5.000 de tone de mase plastice şi alte deşeuri de hârtie.

Din cauza degajării de fum toxic, ISU Prahova a sfătuit oamenii care locuiesc în zonă să nu iasă din casă, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, iar dacă se află în zona incendiului, să plece imediat de acolo, potrivit Mediafax.


Citește și… Filmul atacului din Brăila, fără precedent în România! Zece oameni au fost răniți de un tânăr de 20 de ani: „Trebuie să curgă sânge pentru țara asta”


 

Close
Închide
  Close