Mergi direct la conținut »
Incendiu puternic în Târgovişte. Tone de deşeuri electrocasnice au fost distruse  de flăcări
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu puternic în Târgovişte. Tone de deşeuri electrocasnice au fost distruse de flăcări

Incendiu puternic în Târgovişte. Tone de deşeuri electrocasnice au fost distruse de flăcări

Incendiul din Târgovişte a izbucnit la un depozit de deşeuri electrocasnice din municipiu. Aproape 15 tone de deşeuri, printre care frigidere şi maşini de spălat, au ars, a anunţat ISU Dâmboviţa.

Pompierii  s-au luptat timp de o oră cu flăcările, folosind patru autospeciale. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD. Din fericire, nu au fost persoane rănite în urma incendiului, potrivit Observator.tv.

Cauza probabilă a producerii incendiului este efectuarea unor operaţiuni de tăiere/lipire fără respectarea normelor”, precizează autorităţile.

În luna aprilie a acestui an, un incendiu puternic a izbucnit la Uzina de Utilaj Petrolier din Târgoviște. Focul a fost observat de paznicii unui supermarket din zona și de cei ai instituției. La fața locului s-au deplasat pompierii serviciului privat al UPET cu două autospeciale, care, datorită proporțiilor incendiului, au solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Citește și

Ce salariu avea Teo la începuturile ei în televiziune? „M-au plătit în patru bancnote și am început să plâng”

 

Close
Închide
  Close