Mergi direct la conținut »
VIDEO | Incendiu violent la marginea orașului Reșița. Localnicii își făceau selfie-uri în timp ce pompierii se luptau cu flăcările!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Incendiu violent la marginea orașului Reșița. Localnicii își făceau selfie-uri în timp ce pompierii se luptau cu flăcările!

VIDEO | Incendiu violent la marginea orașului Reșița. Localnicii își făceau selfie-uri în timp ce pompierii se luptau cu flăcările!

Pompierii din Caraș Severin au fost foarte solicitiați în ultimele ore, ei având de stins 15 incendii de vegetație. Cel mai violent s-a manifestat la marginea orașului Reșița.

Flăcările, care ard necontenit de patru zile, au mistuit deja mai bine de 4 de hectare de pădure și amenință casele și linia ferată Reșița – Timișoara.

Localnicii își faceau selfie-uri!

Incendiul amenința peste 150 de case din zona Străzii Bistra, iar pompierii militari fac eforturi pentru a controla focul care este amplificat de vânt și de temperaturile ridicate, a informat infocs.ro. Pompierii au decis realizarea unui culoar, iar copacii au fost tăiați.

Localnicii au găsit timp să-și facă și selfie-uri cu incendiul care li se apropie tot mai amenințător de case!


Peste două milioane de familii riscă să plătească facturi mai mari la curent! Au ales promoțiile furnizorilor de energie electrică, dar acum primesc notificări cu tarife majorate

Close
Închide
  Close