Mergi direct la conținut »
Încep înscrierile pentru învățământul primar 2018-2019. Când se pot depune cererile
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Încep înscrierile pentru învățământul primar 2018-2019. Când se pot depune cererile

Încep înscrierile pentru învățământul primar 2018-2019. Când se pot depune cererile

Încep înscrierile pentru învățământul primar. Cererile de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2018 - 2019 se pot depune începând de joi, până pe 26 marti. 

De Livia Lixandru,

Cea de-a doua etap este programată în perioada 12 – 18 aprilie. „În clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2018, inclusiv. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2018, inclusiv, pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare. Evaluarea dezvoltării psihosomatice se efectuează sub coordonarea Centrului Judeţean/al Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE/CMBRAE) în perioada 1 – 23 martie”, anunţa recent Ministerul Educaţiei.

Cea de-a doua etapă, 12 – 18 aprilie, este rezervată pentru copiii care nu au fost înscrişi în prima fază sau care nu au participat la aceasta, cererile urmând să fie completate din nou în funcţie de locurile disponibile, potrivit Agerpres.

Citește și

EXCLUSIV/ AMI a lucrat ca asistent manager pentru Andra. “Eram cea mai tare secretară”

Close
Închide
  Close