Mergi direct la conținut »
Incident aviatic bizar pe aeroportul din Malta

Vremea rea care face ravagii în Europa în această perioada a provocat un incident aviatic bizar pe un aeroport din Malta. Un avion care era parcat pe aeroport a fost împins de vânt în zidul unei clădiri aflată în apropiere, scrie BBC News.

Avionul s-a izbit puternic de zidul unei clădiri după ce a fost scos mutat din spațiul său de parcare de vânturile puternice din Malta.

În urma impactului, botul avioanului privat a intrat prin peretele unei clădiri din Aeroportul Internațional Malta de lângă Valletta.

„Se pare că incidentul a fost rezultatul vânturilor puternice. Cladirea nu a suferit pagube majore, dar presupunem că avionul a fost avariat”, a declarat reprezentantul legal al grupului Polidano, proprietarii clădirii, Jean Paul Sammut, pentru Times of Malta, după ce a fost informat despre incident de securitatea aeroportului. Nimeni nu se afla în clădire în momentul impactului.

Serviciile de urgență au fost chemate la locul incidentului, însă nu au fost raportate persoane rănite, pagubele fiind doar materiale.

Nu era nimeni la bordul avionului în momentul prăbușirii.

Potrivit presei malteze, avionul aparține Lordului Michael Ashcroft, un donator major al Partidului Conservator din guvernul britanic.


Citește și: EXCLUSIV/ Carmen Brumă nu se abține de sărbători de la mâncare: “Pot să ajung lejer și la o jumătate de cozonac într-o zi!”


Foto: Times of Malta

Close
Închide
  Close