Mergi direct la conținut »
Individ înarmat cu un cuțit, arestat după ce a bătut trei persoane, în Târgu-Jiu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Individ înarmat cu un cuțit, arestat după ce a bătut trei persoane, în Târgu-Jiu

Individ înarmat cu un cuțit, arestat după ce a bătut trei persoane, în Târgu-Jiu

Un individ înarmat cu un cuțit a fost arestat pentru că a bătut și amenințat trei persoane în gara din Târgu-Jiu. Individul de 51 de ani era beat și a fost prins de polițiști, iar apoi dus în fața unui judecător, care a emis mandatul de arestare.

De Mihai Niculescu,

Scenele de violență s-au petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în gara din Târgu-Jiu. Bărbatul de 51 de ani avea asupra sa un cuţit, cu care ar fi ameninţat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie. A trecut și la fapte, lovindu-le cu pumnii şi picioarele. Una din victime a fost rănită și a fost transportată la spital, arată Mediafax.

„În timp ce se afla în Gara Târgu-Jiu, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat trei persoane cu vârste cuprinse între 35 şi 43 de ani, care frecventau gara, două din ele fără adăpost, care au domiciliul în Albeni, Deva şi Târgu Mureş. În exercitarea de acte de violenţa, acesta a folosit şi un corp tăietor – înţepător cu care i-a ameninţat pe cei trei, acte care au tulburat ordinea şi liniştea publică”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.


Citește și: Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela


 

Close
Închide
  Close