Mergi direct la conținut »
Șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, a venit la Parchetul General, în cazul violențelor de la protestul din 10 august
Ştiri Libertatea > Ştiri > Șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, a venit la Parchetul General, în cazul violențelor de la protestul din 10 august

Șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, a venit la Parchetul General, în cazul violențelor de la protestul din 10 august

Șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, a venit la Parchetul General, în cazul violențelor de la protestul din 10 august , precizează Parchetul General. Colonelul Ionuț Sindile a discutat cu procurorii militari despre posibilitatea identificării persoanelor agresive la violențele din Piața Victoriei.

Este cel mai probabil vorba de identificarea și a jandarmilor care au acționat violent în mod nejustificat, care nu aveau indicativele la vedere pe căștile de protecție.

Sursele citate spun că prezența lui Sindile în parchetul instanței supreme are drept scop „stabilirea modalităților de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violențelor” din timpul mitingului din 10 august.

Carmen Dan a declarat, duminică, într-o declarație de presă, că au fost identificate cinci situații în care jandarmii au agresat fizic oameni nevinovați, la protestele din 10 august.

Citește și Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor

Close
Închide
  Close