De Simona David,

Compania Facebook a anunțat, vineri, lansarea unor noi opțiuni destinate persoanelor aflate în izolare care doresc să fie alături de cei dragi.

Noile opțiuni vor fi disponibile pe platforma de socializare, potrivit unui comunicat de presă transmis Libertatea.ro.

Messenger Rooms permite realizarea de apeluri video de grup prin care participanții pot să petreacă timp alături de prieteni, familie și cei cu care împărtășesc aceleași interese, într-un mod cât mai simplu.

Apelurile video Messenger Rooms pot fi create prin intermediul Messenger
sau Facebook, iar cei care le găzduiesc pot invita pe oricine să participe, chiar dacă nu au un cont de Facebook.

În curând, acestea vor permite participarea a până la 50 de persoane simultan, fără o limită de timp.

Prin Messenger Rooms, se pot ține petreceri, cluburi de carte sau, pur și simplu, întâlniri de pe canapea cu prietenii, fără să fie nevoie să-i sune pe cei dragi și să spere că este un moment bun sau să verifice calendarele tuturor celor cu care vor să petreacă timp.

Aceștia pot începe un apel video prin Messenger Rooms și îl pot distribui pe Facebook, în Noutăți, Grupuri sau Evenimente, astfel încât să fie cât mai ușor pentru participanți să se alăture.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

În curând, acest tip de apel video va putea fi creat și din Instagram Direct, WhatsApp și Portal, se mai arată în comunicatul Facebook.

  • În curând, utilizatorii de Whatsapp vor putea să se bucure de apeluri de grup, de voce și video, cu până la 8 participanți
  • Pe Facebook, opțiunea “Live With” va fi din nou disponibilă, astfel că utilizatorii vor putea adăuga încă o persoană în video-ul lor live, indiferent unde se altă aceasta.
  • Pe Instagram, utilizatorii pot urmări clipuri video live și pot adăuga comentarii la acestea de pe desktop.
  • O nouă opțiune pentru Facebook Dating, prin care pot invita pe cineva la o întâlnire virtuală

Opțiunea „Live With” va fi disponibilă din nou, astfel că utilizatorii Facebook vor putea adăuga încă o persoană în video-ul lor live, indiferent de locul în care se află persoana respectivă.

De asemenea, prin Facebook Dating, utilizatorii pot invita pe cineva la o întâlnire virtuală.

Noi opțiuni vor fi și pe celelalte platforme deținute de compania Facebook, respectiv Whatsapp și Instagram.

Potrivit comunicatului Facebook, utilizatorii Whatsapp vor putea realiza apeluri de grup, de voce și video, cu până la opt participanți, iar pe Instagram se vor urmări și clipuri video, la care se va putea comenta de pe desktop.

Citeşte şi:

SRI avertizează asupra unui atac informatic care preia accesul la aplicațiile de internet-banking: „Nu deschideţi mesajele cu sintagma «Detalii secrete COVID-19»”

Sicilia vrea să-i plătească pe turiştii care vor veni în vacanţă în această vară

Consultant belgian: Guvernul Orban trebuie să prezinte urgent un plan de redresare. Firmele mici trebuie să fie în prim-plan

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.