Mergi direct la conținut »
UPDATE: Interlopul ”Dasaev” s-a predat! El a fost reținut. I-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani la Brăila și se consideră victimă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: Interlopul ”Dasaev” s-a predat! El a fost reținut. I-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani la Brăila și se consideră victimă

UPDATE: Interlopul ”Dasaev” s-a predat! El a fost reținut. I-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani la Brăila și se consideră victimă

Daniel Gabriel Husein, interlopul cunoscut sub porecla "Dasaev", acuzat că i-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani la Brăila, s-a predat în această dimineață.


UPDATE, ora 15.40 – Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, implicat în atacul sângeros de la Brăila, a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat judecătorilor Tribunalului Brăila cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit procurorului de caz, Mircea Ciutac, în această speță se fac cercetări pentru tentativă de omor la două persoane, tulburarea liniștii și ordinii publice și port si ilegal si folosință de obiecte periculoase.

Conform aceluiași procuror, o singură persoană a folosit cuțitul în busculada de la Brăila, în timp ce alte persoane, mai puțin de zece, au fost implicate în scandal și sunt căutate acum de către anchetatori.


El era căutat de autorități încă din noaptea de sâmbătă spre duminică, după incidentul de la localul „Music Club”, din Brăila, a anunțat observatortv.ro.

Interlopul susține că el ar fi fost victima

Interlopul a venit la poliție în compania propriului avocat. Cel mai probabil, acesta va fi reținut. El va pleda nevinovat. Baschetbalistul Joseph McClain susține că bătaia a pornit din motive rasiale, interlopului luându-se de culoarea americanilor.

El este audiat, urmând, potrivit unor surse judiciare, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Bărbatul, care este rănit în zona feței, susține că el ar fi fost cel agresat, a anunțat debraila.ro.


Citește și Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei

Close
Închide
  Close