Mergi direct la conținut »
Declarația unuia dintre baschetbaliștii înjunghiați la Brăila: "S-au luat la ceartă cu noi pentru că suntem negri"
Sport Libertatea > Sport

Declarația unuia dintre baschetbaliștii înjunghiați la Brăila: „S-au luat la ceartă cu noi pentru că suntem negri”

Joseph McClain, americanul de 24 de ani de la ACS Cuza Sport Brăila, a vorbit, de pe patul de spital, despre incidentul care a avut loc sâmbătă noapte, la o terasă din Brăila.  

S-au luat la ceartă cu noi pentru că suntem negri. Nu aveau vreun argument, niciun motiv. Nu am spus nimic. Eram acolo și încercam doar să ne simțim bine”, a declarat Joseph McClain pentru Antena 3.

Deși s-a vehiculat că o fată ar fi fost motivul pentru care cei doi sportivi au fost atacați, tânărul a dezmințit această ipoteză:  „Când echipa s-a întâlnit cu Josh, un cunoscut, prietena lui era acolo, dar nimeni nu a avut nicio treabă cu ea. Nu a pornit de la asta”.

Cătălin Ștefănescu, antrenorul echipei Cuza Sport Brăila, a declarat că pentru Libertatea că totul s-a derulat foarte rapid, dar și că baschetbaliștii nu au făcut nimic, fiind luați la bătaie fără motiv.

Darrel Bowie și Joseph McClain au fost înjunghiați în 10 secunde în timp ce se aflau la o terasă. Polițiștii spun că au în acest caz câțiva suspecți, printre ei aflându-se și Dasaev, un interlop brăilean, cu antecedente penale.

Sursă foto Facebook Joseph McClain.


VIDEO / Casele cu acoperişuri din paie din Apuseni, pe cale să dispară. Bătrânii plâng moartea unor embleme vechi de un secol


 

Close
Închide
  Close