Cu acestă ocazie, copiii vor beneficia de intrare gratuită în rezervația de urși de la Zărneşti.

„Întrucât Rezervaţia se vizitează doar dimineaţa, înainte de vizitare vă recomandăm să consultaţi programul pe pagina ampbears.ro/visit”, au explicat reprezentanţii Asociației „Milioane de prieteni, pentru newsbv.ro.

De Ziua Mondială a Animalelor Sălbatice, vor fi proiectate în mai multe școli filme documentare care prezintă lumea animalelor sălbatice şi importanţa lor în viaţa oamenilor din întreaga lume.

Intrare liberă în rezervația de urși de la Zărnești în zi de sărbătoare

În 20 decembrie 2013, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (AGONU) a proclamat ziua de 3 martie ca Ziua Internaţională a animalelor sălbatice. S-a ales această zi tocmai pentru că atunci s-a semnat şi Convenţia privind comerţul internaţional cu specii pe cale de dispariţie ale faunei şi florei sălbatice.

„În acest an, Ziua Mondială a animalelor sălbatice este dedicată în special tinerilor. Decizia a fost luată pentru că aproape un sfert din populaţia lumii are vârsta cuprinsă între 10 şi 24, iar tinerii trebuie educaţi în sensul conservării şi protejării tuturor speciilor sălbatice. Tinerii sunt viitorul, sunt viitorii lideri ai lumii, viitorii factori de decizie şi ei sunt cei care trebuie responsabilizaţi şi învăţaţi ce înseamnă respectul şi grija faţă de flora şi fauna de pe planeta noastră”, a declarat Paula Ciotloş, vicepreşedinte vicepreședinta Asociației „Milioane de prieteni”, pentru sursa citată.

În mod normal, Sanctuarul urșilor de la Zărnești poate vizitat începând cu ora 10. În timpul săptămânii, prețul unui bilet pentru adulți este de 40 de lei, 25 de lei pentru studenți și de 10 lei pentru copii

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine