Mergi direct la conținut »
UPDATE | Ion Iliescu rămâne internat la spitalul Elias. Ce spun medicii despre starea acestuia de sănătate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Ion Iliescu rămâne internat la spitalul Elias. Ce spun medicii despre starea acestuia de sănătate

UPDATE | Ion Iliescu rămâne internat la spitalul Elias. Ce spun medicii despre starea acestuia de sănătate

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, vineri după amiază, după ce i s-a făcut rău.

UPDATE 1 iunie, ora 12.30 ”Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu evoluează favorabil. Investigaţiile şi tratamentul vor fi continuate în condiţii de internare”, a transmis conducerea Spitalului Elias, potrivit Mediafax.

UPDATE 19.00: Reprezentanţii Spitalului Elias anunţă, oficial, că Ion Iliescu a fost internat, vineri, în unitatea spitalicească, pentru investigaţii, fostul preşedinte prezentându-se cu febră.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), preşedintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanţii Spitalului.


Conform surselor citate, Iliescu a fost supus de urgenţă unor controale şi investigații medicale.

Surse medicale au precizat că Ion Iliescu se află la Spitalul Elias pentru analize, notează Mediafax.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Ion Iliescu a ajuns la spitalul Elias, luni, 1 aprilie, pentru un control de rutină. De acolo, medicii l-au trimis către Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a fost diagnosticat cu pericardită lichidiană și supus unei intervenții chirurgicale.


Citește și:

UPDATE | Vizita Papei Francisc în România: trei zile pe pământ românesc, șapte episcopi martiri beatificați. Ultimele pregătiri la Cotroceni și pe traseu | FOTO/VIDEO  


 

Close
Închide
  Close