MENIU CAUTĂ

Ionuț Iftimoaie dezvăluie ce se întâmplă de fapt în Madagascar. Sportivul face parte din “Ultimul Trib“

Distribuie

Ionuț Iftimoaie este mândru de echipa sa de ”Lemuri” și crede că apropierea dintre ei îi va ajuta să depășească multe obstacole în ”Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzatã în curând la Antena 1.

”Este atât de plăcut să cunosc o cultură nouă, cu oameni diferiți. Oamenii sunt mult mai relaxați, unori poate enervant de relaxați! Dimineață mai merg să pescuiască, apoi își iau locul pe prispă, au o cămăruța de cel mult 10 metri pătrați care este și living, și dormitor și bucătărie, au niște pirostrii în față casei și cam asta e toată mobila din casa unui om pe care îl poți găsi aici, în Madagascar. Cam aceasta este viață unui om de aici, complet diferită și poate mai simplă. Odată ajuns aici, tot ce pot să vă spun că nu simt lipsa decât a ceea ce deja îmi lipsea din momentul în care am închis ușa în urma mea: familia. Suntem o echipă frumoasă, suntem poate nu cei mai puternici ca și masă musculară, poate nu cei mai grei, dar cu siguranță c ei mai uniți și suntem într-adevăr un spirit de echipă atunci când vine vorba de fair play. Eliminarea nu vine în urma unui vot, ci în urma unei competiții, așa că depinde mult de coechipieri dacă te vor trimite la duel, dar ține de ține dacă te întorci cu zâmbetul pe buze înapoi la ei sau acasă, la cei dragi”, povestește Ionuș Iftimoaie.

Antena 1 amână lansarea show-ului „Ultimul trib”. Premiera fusese anunțată pentru 6 septembrie. Potrivit Paginademedia.ro, săptămâna viitoare Ultimul trib nu va fi în grila Antenei 1, fiind înlocuit cu filme.

Citește și

Fosta iubită a lui Vârciu preferă să-și care fetița după ea, decât să angajeze bonă. Anastasia are doar 11 luni

 

 

Citește mai multe despre Ionuţ Iftimoaie, Madagascar și Ultimul trib pe Libertatea.

Comentarii