De Cristian Burcioiu,

După aproape trei ore, atât cât a durat autopsia, legiștii au stabilit că  decesul Israelei Vodovoz nu a fost traumatic, violent, ci a fost cauzat de o puternică hemoragie digestivă produsă pe fondul unei boli.

Pe corp nu sunt urme de violență

”Cu certitudine, nu vorbim de un deces traumatic, produs prin  violență. Nu au fost găsite nici un fel de urme de violență pe corpul femeii. Decesul a survenit ca urmare a unei puternice hemoragii digestive, adică o acumulare mare de sânge care a ajuns în burtă, pe fondul unei boli mai vechi. Au fost recoltate probe pentru anatomie patologică și pentru toxicologie pentru a stabili cauzele care au condus la această sângerare abundentă. Când vom avea și aceste rezultate, vom definitiva raportul medico-legal cu privire la cauzele acestui deces”, ne-au explicat surse judiciare.

Reprezentanți ai Ambasadei Israelului s-au interesat telefonic de caz

De acest caz s-au interesat, telefonic, reprezentanți ai Ambasadei Israelului la București care se vor implica, spun aceleași surse, în demersurile care vor fi făcute pentru repatrierea trupului femeii în Israel.

”Nu s-au dus la IML, ci doar au sunat să se intereseze. Nu au depus încă nici o documentație”.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuința ei din Capitală. Prietenii spun că de câteva zile nu mai răspundea la telefon. Fosta balerină avea 70 de ani.

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur