MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 13:06 , de Cristian Burcioiu

EXCLUSIV / ”Îți omor toată familia dacă nu faci bani pentru mine!”. Așa o amenința un individ pe verișoara lui obligată să cerșească în Italia

Distribuie

Un individ extrem de periculos, căutat în toată lumea pentru că a ținut în sclavie o tânără pe care a obligat-o să cerșească, a ajuns recent în arestul polițiștilor buzoieni. Nicu Mustafa, în vârstă de 41 de ani, și-a dus în Italia o verișoară pe care a amenințat-o cu uciderea întregii familii dacă nu scoate bani frumoși din mila trecătorilor ]n fața cărora era forțată să stea cu mâna întinsă.

Povestea fetei de 18 ani s-a scris în urmă cu ceva timp când Mustafa a luat-o de braț și a aruncat-o pe stradă, la cerșit, în orașul italian Firenze. Zilnic, fata – care e chiar verișoara individului considerat a fi unul extrem de periculos și de  violent -, era obligată să aducă acasă o anumită sumă de bani în caz contrar va suferi cumplit. Nu ea, în mod direct, ci întreaga ei familie aflată în România.

'Îți omor toată familia dacă nu faci bani pentru mine!', era amenințarea îngrozitoare pe care fata obligată să cerșească o auzea zilnic de la cel care o aruncase în sclavie și o teroriza.

Mustafa a fost 'turnat' de verișoara ținută în sclavie. A făcut închisoare un an și jumătate, dar mai are de făcut încă opt ani

Până la urmă, verișoara lui Mustafa a riscat și l-a 'turnat' pe individ carabinierilor care, în urma unei anchete, au probat spusele fetei amenințate și transformate în sclav, și l-au arestat pe bărbat. După un an și jumătate de pușcărie făcută în Italia, traficantul 'stăpânul' verișoarei sale a fost eliberat condiționat, fapt de care acesta a profitat la maximum. A fugit în România, crezând că o scape de cei opt ani de pușcărie la care a fost condamnat în lipsă de magistrații din 'Cizmă'.

'Stăpânul de sclav' a fost prins de polițiștii buzoieni pe o stradă din Râmnicu Sărat

Ieri, polițiștii buzoieni – care îl reperaseră de ceva vreme pe 'stăpânul de sclav' cu ajutorul unor informații furnizate de ofițerii de la Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române -, l-au ridicat pe Nicu Mustafa de pe o stradă din orașul său natal, Râmnicu Sărat. Fugarul a ajuns la beci unde va sta cel puțin 15 zile, așa cum au decis judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești, timp în care i se pregătesc actele pentru a fi trimis în Italia unde va fi închis pentru executarea celor opt ani de pușcărie la care a fost condamnat în lipsă.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii