Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur, în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur! Surpriza vestimentară de pe scena festivalului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Iulia Vântur, în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur! Surpriza vestimentară de pe scena festivalului

Iulia Vântur, în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur! Surpriza vestimentară de pe scena festivalului

Iulia Vântur a apărut în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur! Prezentatoarea festivalului de la Brașov a urcat pe scenă în aceeași creație pe care "Zâna" a purtat-o în primăvara anului trecut la "Uite cine dansează".

De Ana Maria Marinescu,

Andreea Marin și Iulia Vântur au multe în comun. Prima a fost măritată cu Ștefan Bănică jr, cea de-a doua l-a avut partener de prezentare la „Dansez pentru tine”. Amândouă au avut emisiuni cu audiență mare pe mână și amândouă au fost, una pe post de gazdă, cealaltă ca jurat, parte dintr-un show de dans televizat la PRO TV. Mai nou, și stilul pare să le unească.

Anul trecut, când la „Uite cine dansează” apăreau rivalele de-o viață Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, toate privirile erau ațintite, în seara difuzării emisiunii, asupra celor două dive. Firesc, în acest context, vedetele se întreceau în a etala ținute sexy, extravagante, prețioase, iar una dintre cele mai apreciate a fost rochia-perdea a Andreei Marin.

Andreea Marin, în juriul emisiunii „Uite cine danseaza”, alături de maestrul Gigi Caciuleanu, de Florin Calinescu și de dansatorul profesionist Mihai Petre

Surpriză, într-una din serile Cerbului de Aur, la Brașov: pe scenă a urcat prezentatoarea Iulia Vântur, purtând aceeași rochie-perdea! Lipsă de inspirație? S-a bazat vedeta pe faptul că lumea nu-și va aminti de rochia Andreei? Sau… trăind de ceva vreme în India, frumoasa iubită a lui Salman Khan a ratat aparițiile divelor noastre și, implicit, ținutele în care ele au făcut furori?

Creația purtată de Iulia a diferit extrem, extrem de puțin de cea a Andreei: este vorba de o variație mică de culoare – a ei a fost albă, a Andreei, culoarea pielii, cu câteva accente roz – și de o dublură lungă (asta, în vreme ce „Zâna” a ales o jupă mini, ce i-a lăsat picioarele suple la vedere).

Dincolo de faptul că rochia-perdea n-a fost etalată în premieră la Cerbul de Aur, trebuie să-i dăm Iuliei ce i se cuvine: a arătat perfect în piesa vestimentară aleasă, care părea croită pe trupul ei suplu.


Confesiunile unei fugare. Elena Udrea își descrie viața în Costa Rica, la șase luni de când a fugit din România

 
 
Close
Close
Închide