Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Iulia Vântur nu-și ia părinții în culise, la Cerbul de Aur.
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO/ Iulia Vântur nu-și ia părinții în culise, la Cerbul de Aur. „Nu vreau să-i dau emoții mamei”

Iulia Vântur nu-și ia părinții în culise la Cerbul de Aur, deși ea a fost aceea care a insistat ca ei să o însoțească la Brașov, pe perioada festivalului. Prezentatoarea ne-a explicat de ce a ales să-și lase mama și tatăl în public.

De Denisa Macovei,

În momentul în care a primit oferta de a prezenta Festivalul Cerbul de Aur, primul lucru pe care l-a făcut Iulia Vântur a fost să-și sune mama și să se bucure împreună pentru această realizare. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât, ani de-a rândul, cele două au urmărit împreună, din fața televizorului, celebrul festival.

Vedeta și-a dorit ca prietenii apropiați și mai ales familia să-i fie alături în aceste momente la care orice om de televiziune – și nu numai – visează din copilărie: prezentarea Festivalului Cerbul de Aur. Deși i-a adus tocmai de la Iași, Iulia nu vrea însă ca părinții să stea în culise alături de ea, ci să o privească din public. „Am emoții de fiecare dată când intru pe scenă și e normal să fie așa, pentru că atunci când pui suflet și îți dorești ca un lucru să iasă foarte bine, e normal să ai și emoții. Și în India, când am spectacole, e la fel, intru cu emoții. În primele secunde am emoții foarte mari, după care efectiv dispar și mă distrez, mă bucur de momentul respectiv. Sper că așa va fi și aici. Știu cu siguranță că o să am emoții din primele clipe, să vă așteptați la lucrul ăsta, dar cred că e foarte firesc. Mă simt foarte onorată să fiu aici, pe scena Festivalului Cerbul de Aur, pentru că înseamnă mult pentru mine ca om de televiziune. Cerbul de Aur a făcut istorie în televiziunea din România”, ne-a povestit Iulia, înainte de marele ei debut pe scena festivalului.

Emoțiile vedetei au început încă din prima seară a festivalului, când le-a revăzut pe marile  soliste pe care le admira și le urmărea împreună cu mama ei. „Aseară le-am văzut din nou cântând pe scena Cerbului de Aur și cred că toți simțeau cum îi trec fiori pe șira spinării. Există atâtea talente în România și artiști cu care noi am crescut, care sunt atât de talentați și cântă atât de frumos, de care nu am mai auzit atât cât ar trebui! Când eram mică, ascultam, cântam prin casă, o imitam pe Angela Similea, îl imitam pe Dan Spătaru. Cu toate astea am crescut. A fost un moment emoționant aseară, când am văzut că toți artiștii i-au adus un tribut lui Dan Spătaru. A fost foarte frumos”, a povestit, la fel de emoționată, Iulia, completând că speră să treacă peste aceste emoții cu ajutorul prietenilor și să aibă parte de încurajare din partea  părinți, înainte de spectacol, căci pe parcusul festivalului preferă să nu ia contact cu ei. „Prietenii fac parte din echipa mea, clar, pentru că atunci când ai prieteni, ai aproape totul în regulă. Ei te cunosc foarte bine, știu exact ce să facă, cum să facă, când să facă, pentru că te știu, dar cu familia e diferit. Nu vreau să-i dau emoții mari mamei, vreau să îi las pe ea și pe tatăl meu mai mult în plublic, să se bucure de tot spectacolul”.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Close
Închide
  Close