Mergi direct la conținut »
Doi bărbați mascați au jefuit un magazin de bijuterii din Zalău. Unul dintre ei a amenințat vânzătoarea cu un pistol (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi bărbați mascați au jefuit un magazin de bijuterii din Zalău. Unul dintre ei a amenințat vânzătoarea cu un pistol (VIDEO)

Doi bărbați mascați au jefuit un magazin de bijuterii din Zalău. Unul dintre ei a amenințat vânzătoarea cu un pistol (VIDEO)

Un magazin de bijuterii din centrul orașului Zalău, județul Sălaj, a fost jefuit, în după-amiaza zilei de marţi, în jurul orei 18.00, de doi bărbați mascați. Unul dintre ei a ameninţat vânzătoarea cu un pistol, aceștia acționând chiar la ora închiderii.

De Dragoș Tănase,

Cei doi s-au făcut nevăzuți, după ce au reușit să ia mai multe bijuterii din aur și ceasuri de lux într-o geantă de voiaj. Fapta a fost reclamată la Poliţie de administratorul magazinului, care e situat pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, la parterul de la Galeriile Meseş.

“Administratorul unei bijuterii de pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipul Zalău a sesizat Poliţia, astăzi (marți seara-n.r.), la ora 17.55, despre faptul că două persoane necunoscute, cu faţa acoperită, au pătruns în bijuterie, au ameninţat angajata cu o armă şi au sustras mai multe bijuterii”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea, pentru Sportul Sălăjean.

Tot în cursul zilei de luni, dintr-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost sustrasă suma de 25.000 de euro şi bijuterii în valoare de aproximativ 5.000 de lei, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea ca cele două spargeri să aibă aceiaşi autori.

Noaptea trecută, a avut loc un jaf și la o casă de pariuri din Târgu Jiu. Poliția a oferit imagini cu suspectul, care a fugit cu o sumă importantă de bani!

FOTO – sportulsalajean.ro

VIDEO – ZTV & ZALAU 24


Citește și… VIDEO / Jaf armat la o sală de jocuri din Pitești! Hoții înarmați au intrat chiar când angajata localulului număra banii strânși peste noapte


Close
Închide
  Close