De Cristian Simion, Duminică, 17 martie 2019, 08:49

Pe imaginile publicate de epitesti.ro se observă cum, la ora atacului, în cazinou erau doi bărbați care băteau în „păcănele” și un altul care stătea de vorba cu o tânără care lucra acolo. Angajata localului număra banii când hoții au dat buzna înăuntru. 

Unul dintre hoți s-a dus direct la angajata localului și au îndepărtat-o de casa de marcat. Un al doilea hoț l-a luat în primire pe tânărul care stătea lângă ghișeu. Același infractor a încercat s-o lovească pe angajata localului cu piciorul, dar fata s-a ferit. S-a dus după ea și a pus-o la pământ.

Au fost înarmați cu un topor și cu un pistol

Întreg furtul a durat mai puțin de un minut. Hoții au fost înarmați cu un pistol și cu un topor. Unul dintre ei avea o mască de Moș Crăciun.

Hoții au plecat pe jos. Polițiștii au fost chemați la fața locului pentru a rezolva o stare conflictuală, nicidecum un jaf! Acolo au aflat că s-a dat o spargere. 

Doi angajați au avut nevoie de îngrijiri medicale – o casieră, care a suferit un atac de panică, precum și un alt angajat, care a suferit o contuzie, când a vrut să-i imobilizeze pe cei doi.

Polițiștii au izolat zona și au început cercetările, în timp ce cei doi bărbați sunt căutați în tot județul.


Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO