Mergi direct la conținut »
VIDEO | Jaf armat la o sală de jocuri din Pitești! Hoții înarmați au intrat chiar când angajata localulului număra banii strânși peste noapte
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Jaf armat la o sală de jocuri din Pitești! Hoții înarmați au intrat chiar când angajata localulului număra banii strânși peste noapte

VIDEO | Jaf armat la o sală de jocuri din Pitești! Hoții înarmați au intrat chiar când angajata localulului număra banii strânși peste noapte

Un jaf armat a avut loc, în această dimineață, la o sală de jocuri din nordul Piteștiului. Doi bărbați mascați au intrat în cazino, au lovit angajații și au furat 30.000 de lei, relatează Mediafax.ro.

De Cristian Simion,

Pe imaginile publicate de epitesti.ro se observă cum, la ora atacului, în cazinou erau doi bărbați care băteau în „păcănele” și un altul care stătea de vorba cu o tânără care lucra acolo. Angajata localului număra banii când hoții au dat buzna înăuntru. 

Unul dintre hoți s-a dus direct la angajata localului și au îndepărtat-o de casa de marcat. Un al doilea hoț l-a luat în primire pe tânărul care stătea lângă ghișeu. Același infractor a încercat s-o lovească pe angajata localului cu piciorul, dar fata s-a ferit. S-a dus după ea și a pus-o la pământ.

Au fost înarmați cu un topor și cu un pistol

Întreg furtul a durat mai puțin de un minut. Hoții au fost înarmați cu un pistol și cu un topor. Unul dintre ei avea o mască de Moș Crăciun.

Hoții au plecat pe jos. Polițiștii au fost chemați la fața locului pentru a rezolva o stare conflictuală, nicidecum un jaf! Acolo au aflat că s-a dat o spargere. 

Doi angajați au avut nevoie de îngrijiri medicale – o casieră, care a suferit un atac de panică, precum și un alt angajat, care a suferit o contuzie, când a vrut să-i imobilizeze pe cei doi.

Polițiștii au izolat zona și au început cercetările, în timp ce cei doi bărbați sunt căutați în tot județul.


Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

Close
Închide
  Close