Mergi direct la conținut »
Jandarmi și silvicultori, atacați în timpul unui control într-o pădure din județul Argeș. S-au tras focuri de avertisment
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Jandarmi și silvicultori, atacați în timpul unui control într-o pădure din județul Argeș. S-au tras focuri de avertisment

Jandarmi și silvicultori, atacați într-o pădure din Argeș. O echipă formată din jandarmi și reprezentanți ai Direcției Silvice Argeș a fost atacată de un grup de persoane, sâmbătă, în timpul unei acțiuni de control efectuată într-o pădure, militarii trăgând mai multe focuri de avertisment pentru dispersarea agresorilor.

Incidentul s-a petrecut într-o pădure din zona satului Păuleasca, o comunitate de romi aflată pe teritoriul administrativ al comunelor Mălureni și Micești.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Argeș, nimeni nu a fost rănit, iar persoanele care au atacat echipa de control sunt căutate de forțele de ordine.


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Confesiunile lui Petre Roman în dosarul Mineriadei: „Am dormit în sediul Guvernului, dar nu am știut că vin minerii”


„A fost o acțiune cu reprezentanții Direcției Silvice Argeș. În momentul în care au oprit o un transport de material lemnos pentru control, jandarmii și lucrătorii silvici au fost agresați, a venit o altă mașină cu cetățeni de etnie romă care a încercat să-i lovească. În acel moment au fost trase focuri de avertisment”, a declarat pentru Agerpres locotenentul Cătălina Georgiana Turcea, purtător de cuvânt al IJJ Argeș.

Imediat după incident, la fața locului au fost trimise efective sporite de jandarmi, care, împreună cu polițiștii, au demarat o acțiune de căutare și prindere a agresorilor.

În pădurile din zona localității Păuleasca sunt frecvente furturile de material lemnos, fiind înregistrate mai multe cazuri în care suspecții au devenit agresivi în timpul unor controale efectuate de autorități.

FOTO: jandarmeriaarges.ro


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Călătorii CFR care plătesc preț întreg le primesc la pachet, bonus. Gratuitatea care aduce mizerie și nesimțire


 

Close
Închide
  Close