Peste 50 de jandarmi s-au dus voluntar, vineri, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine din Constanța pentru a dona sânge pentru Ionel Dospinescu, colegul lor rănit în accidentul care a avut loc joi, în Medgidia, notează Agerpres.ro. Printre cei care au venit în sprijinul jandarmului rănit a fost și inspectorul șef, colonelul Constantin Dima.

Jandarmul Ionel Dospinescu, rănit în accidentul din Medgidia (3)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Jandarmul Ionel Dospinescu este singurul supraviețuitor dintre pasagerii autoturismului distrus în accidentul din Medgidia. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani este menținut intubat și ventilat, deoarece are leziuni cerebrale, contuzii și femurul luxat. Medicii de la Spitalul Județean Constanța spun că starea de sănătate a jandarmului se îmbunătățește.

Planul roșu de intervenție a fost activat, joi după-amiază, în urma unui accident produs pe DN22C, înre localitățile Medgidia și Cuza-Vodă. O mașină s-a ciocnit violent de un autocar.

Șoferul autoturismului a murit pe loc, în urma impactului. La scurt timp au fost declarați decedați alți doi pasageri. Este vorba despre Felix Florian Manole, în vârstă de 38 de ani, din Medgidia, angajat al Penitenciarului Poarta Albă, și despre Traian Neculache, în vârstă de 48 de ani, tot din Medgidia.

Mobilizare pentru jandarmul care a fost grav rănit în accidentul de la Medgidia. Zeci de militari au donat sânge pentru el

sursă foto: replicaonline.ro

Jandarmul Ionel Dospinescu a fost transportat în stare gravă la spital.

Totodată, șapte pasageri din autocarul implicat în accident au ajuns la spital cu răni ușoare.

Polițiștii fac cercetări în continuare pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.


EXCLUSIV/ Viața lui Leo Iorga, între scenă și clinică. Artistul iese la spectacole cu doctorița alături

Urmărește-ne pe Google News