Mergi direct la conținut »
VIDEO | Jean Claude Juncker, la finalul Summitului UE de la Sibiu:
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

VIDEO | Jean Claude Juncker, la finalul Summitului UE de la Sibiu: „A arătat nu doar o unitate de faţadă, ci una solidă”

Summitul de la Sibiu a arătat "nu doar o unitate de faţadă, ci una solidă", a declarat, joi, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în conferinţa de presă comună cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi preşedintele Klaus Iohannis.

De Valentina Postelnicu,

El a mărturisit că a dorit să îi facă pe cei ce au participat la summitul informal al şefilor de stat şi de guvern să se îndrăgostească de Sibiu.

„Este un Consiliu care a arătat nu doar o unitate de faţadă, ci una solidă”, a mărturisit Juncker.

Juncker a făcut un scurt bilanţ al evoluţiilor economice în Uniunea Europeană şi a avut o concluzie: „Să spunem că totul merge rău nu este exact, să spunem că totul e bine, nu e complet”.

Juncker a fost întrebat despre ideea unui comisar dedicat respectării statului de drept în viitoarea Comisie Europeană.

„Respectarea statului de drept este o chestiune în vigoare şi azi, domnul preşedinte Timmermans se ocupă de respectarea principiului statului de drept”, a răspuns Juncker.

Citeşte şi:

FOTO&VIDEO | Înainte și după – Un pensionar din București poate zâmbi din nou după ce un medic a răspuns apelului său disperat

Close
Închide
  Close