O batrana din Baia Mare a gasit o modalitate originala de a-si mari veniturile. Cu o pensie de doar 280 RON, femeia nu poate trai, asa ca s-a gandit sa joace la videoloterie. In fiecare zi colinda agentiile loto, care ii sunt mai aproape. Pasiunea pentru jocul de noroc o are de la varsta de 12 ani. Acum placerea s-a transformat in necesitate.


Baimareanca Rozalia Iuhos, de 70 de ani, are o pasiune mai rar intalnita in randul femeilor: jocurile de noroc. Acum nu scapa o saptamana fara sa joace la loto. Spune ca a mostenit obiceiul de la mama ei. “Imi place mult sa joc la loto! Si mama mea castiga mereu. Eu o urmez din acest punct de vedere si chiar daca nu castig mereu, nu imi pare rau”, ne-a marturisit Rozalia Iuhos.

Povesteste ca inca de la varsta de 12 ani, urmand exemplul mamei,  s-a atasat de jocurile de noroc. Apoi, inainte de aparitia aparatelor de videoloterie in agentiile din Baia Mare, isi cumpara saptamanal cate un bilet la loto. Isi aminteste cum din banii castigati pentru prima data la loto si-a cumparat o masina de cusut, aceasta fiindu-i de mare ajutor, mai ales ca de meserie e croitoreasa, domeniu in care a lucrat mai bine de 38 de ani.

De cand a prins insa gustul pentru videoloterie, batrana este foarte fericita. I se pare un joc fascinant. Dar totul se petrece departe de ochii sotului. “Sotul meu e total impotriva jocurilor de noroc si niciodata nu mi-a dat bani pentru asta. Dar eu imi pun deoparte din pensia mea cate 300.000 de lei si ii investesc in aceste aparate de videoloterie. Nu mi-e rusine ca acest joc e practicat mai mult de barbati, castig si eu pentru mancare si medicamente de la 1 la 3 milioane de lei. Bineinteles ca sunt persoane care cheltuiesc cate 20 de milioane de lei lunar si castiga mai mult decat mine, dar mie imi sunt suficienti”, ne-a povestit femeia incantata.

“Doamna  Rozalia vine zilnic aici si, daca se defecteaza vreun aparat, atunci merge la alte agentii. Ne este foarte draga, deoarece e mult mai perseverenta decat barbatii, iar in rest nu ne creeaza probleme niciodata”, a spus Elisabeta F., angajata la agentia loto unde Rozalia isi petrece majoritatea timpului. De fiecare data cand castiga, batrana stie ce va face cu banii: isi va putea procura medicamentele fara probleme, meniul alimentar se va imbunatati cat de cat, sau va mai scapa de restantele de la gaz si energie electrica.


„Nu o sa merg sa cersesc, asa ca joc la aparate”


Pe de alta parte, videoloteria, zice batrana, e si o relaxare. “La aceste jocuri uit de grijile de zi cu zi si ma rog sa castig, desi depinde si de noroc. Vedeti ca nu tot timpul castig!”, ne-a impartasit batrana. Zice ca atat timp cat va avea un castig la videoloterie va continua sa joace, investind cate 10-20 de mii de lei zilnic. “Nu am ce face, nu o sa merg sa cersesc, asa ca joc la aparatele astea care mi-s tare dragi. Cu pensia pe care o ofera actualii guvernanti cum sa traiesc?!”, se intreaba Rozalia Iuhos. Pe viitor, femeia se gandeste sa participe si la pariurile sportive, cu gandul ca poate va avea mai mult noroc si nu va fi nevoita sa vina zilnic la agentiile loto pentru videoloterie. “Pentru aparatele de videoloterie iti trebuie experienta ca sa castigi, dar la pariuri e mai simplu”, a concluzionat batranica.

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze