MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Kate Middleton și Prințul William l-au văzut pentru prima oară pe Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Distribuie

Ducii de Cambridge și-au văzut, în sfârșit, nepotul, la mai bine de o săptămână de când acesta s-a născut. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul prințului Harry, și-a întâlnit deja străbunicii, pe Regina Marii Britanii și pe soțul acesteia, Prințul Philip. 

Kate Middleton și Prințul William au fost, marți după-amiază, în vizită la Ducii de Sussex, pentru a-și cunoaște nepoțelul. Întâlnirea a fost una privată, a declarat o sursă a declarat pentru presa britanică, potrivit Daily Mail.

Fiul Prinţului Harry, al șaptelea în ordinea succesiunii la tron, a fost văzut de Regina Elizabeth a II-a, de Prințul Philip și de Doria Ragland, mama lui Meghan Markle care a fost în toată această perioadă alături de fiica ei.

De asemenea, una dintre primele persoane care l-au văzut pe Archie a fost sora Prințesei Diana, Lady Jane Fellowes. Printul Harry a scos în evidență faptul că mama lui, Prințesa Diana, a fost în gândurile lui atunci când s-a născut fiul lui.

Prințul Charles și Camilla încă nu l-au întâlnit pe bebelușul pe care Meghan Markle l-a adus pe lume pe 6 mai, mai notează presa britanică.

La două zile după ce a venit pe lume, Ducii de Sussex l-au prezentat lumii pe fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Meghan Markle și Prințul Harry au spus că băiețelul lor are „cel mai dulce temperament, este calm, este de vis”.

Foto: EPA


OPINIE | Game of Thrones dezamăgește ca viața reală și este un semnal de alarmă pentru societățile în care trăim


 

Citește mai multe despre Archie pe Libertatea.

Comentarii