Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis, amenințat cu moartea de un deținut închis pentru că și-a ucis iubita
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis, amenințat cu moartea de un deținut închis pentru că și-a ucis iubita

Klaus Iohannis, amenințat cu moartea de un deținut închis pentru că și-a ucis iubita

Un deținut de la Penitenciarul Aiud l-a amenințat cu moartea pe Klaus Iohannis, printr-o scrisoare, după ce președintele i-a respins cererea de grațiere. Bărbatul a fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis iubita.

De Răzvan Mihalașcu,

Costin Munteanu a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor și este închis la Penitenciarul Aiud. Bărbatul a cerut o grațiere individuală din partea președintelui Klaus Iohannis, însă solicitarea sa a fost respinsă, notează alba24.

După ce a primit acest răspuns, bărbatul i-a trimis o scrisoare de amenințare cu moartea președintelui României, a precizat purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Aiud, Mihai Roman, conform sursei citate. Scrisoarea cu pricina a fost semnată de către Costin Munteanu cu numele și datele altui deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Administrația Prezidențială a formulat o plângere împotriva deținutului, în numele lui Klaus Iohannis.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud. Nu a primit un prim termen de judecată deoarece se află în stadiul de cameră preliminară. Pentru fapta sa, el ar putea face încă doi ani de închisoare, conform Codului Penal.

În februarie 2017, Costin Munteanu a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare cu executare, prin decizia Curții de Apel Alba Iulia. Bărbatul și-a omorât iubita prin mai multe lovituri în zona capului și i-a lasat cadavrul să putrezească în apropierea Peșterii Vacii din județul Hunedoara.


Citește și:

Un tânăr din Buzău a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara, însă conducerea liceului a fost blândă cu un profesor condamnat în trecut pentru pornografie infantilă, care încă predă acolo!


 

Close
Închide
  Close