Mergi direct la conținut »
Flori și lacrimi la altarul Colectiv. Oamenii au adus un omagiu pentru cele 64 de victime
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Flori și lacrimi la altarul Colectiv. Oamenii au adus un omagiu pentru cele 64 de victime

Flori și lacrimi la altarul Colectiv. Oamenii au adus un omagiu pentru cele 64 de victime

Numeroși bucureșteni au participat la slujbele de pomenire pentru tinerii care au pierit la Colectiv, acum 4 ani. Oamenii au adus flori și s-au rugat la altarul din fața fostului club. Și președintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria celor 64 de morți. Președintele nu a făcut nicio declarație.

De Cristian Anton,

UPDATE Zeci de oameni au adus flori, au aprins lumânări și s-au rugat la altarul ridicat la Colectiv, pentru sufletul celor 64 de tineri care și-au pierdut viața acum 4 ani, în urma tragediei de pe 30 octombrie 2015.

Nu puțini au fost cei care au plâns în timp ce aprindeau candele la altar.

Arhiepiscopia Bucureștiului a oficiat două slujbe de pomenire pentru victimele de la Colectiv.

Prima ceremonie a avut loc, începând cu ora 10.00, în curtea Bisericii Sfântul Nicolae – Broşteni, la monumentul edificat în memoria tinerilor de către Arhiepiscopia Bucureştilor.

Al doilea parastas a fost săvârşit, începând cu ora 12.00, în faţa fostului club Colectiv.

Parchetul Militar a deschis dosarul Colectiv 2

Parchetul Militar a anunțat marți, 29 octombrie, că a început cercetările în cazul dosarului Colectiv 2, disjuns din cauza de la Parchetul General, după publicarea de către Libertatea a filmării realizate de ISU în noaptea incendiului din clubul bucureștean.

Pe lângă anchetarea faptelor anunțate de Parchetul General când s-a disjuns dosarul, procurorii militari anunță că fac cercetări și pentru profanare de cadavre, în privința cuvintelor spuse la adresa victimelor decedate în incendiu de actualul șef al ISU București, Orlando Șchiopu, la vremea respectivă adjunct al structurii.

Close
Închide
  Close