Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis, despre OUG 114 : „O şmecherie pesedistă de a face rost de bani”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis, despre OUG 114 : „O şmecherie pesedistă de a face rost de bani”

Klaus Iohannis, despre OUG 114 : „O şmecherie pesedistă de a face rost de bani”

Președintele Klaus Iohannis a catalogat ordonanța de urgență a Guvernului 114 drept o „șmecherie pesedistă de a face rost de bani” pentru „a-i păcăli pe români”. În cadrul dezbaterii organizate la Biblioteca Centrală Universitară, candidatul PNL la alegerile prezidențiale a afirmat că ordonanța a produs „foarte mult deranj”, iar posibilitatea anulării acesteia nu este fezabilă.

De Răzvan Mihalașcu, Dumitru Angelescu (foto),

Întrebat de jurnalistul Europa FM, Moise Guran, dacă OUG 114 a fost atac la siguranța națională, Klaus Iohannis a afirmat că actul normativ a fost „o șmecherie”.

Se poate interpreta și așa dar eu cred că a fost o șmecherie pesedistă de a face rost de bani (…) Au improvizat o șmecherie ca să facă rost de bani și să-i mai păcălească pe români să dea impresia că pot gestiona banul public. Varianta de anulare nu este fezabilă. Unele efecte nu mai pot fi întoarse. Este nevoie de o analiză foarte profundă. Noul guvern s-a apucat deja.

Klaus Iohannis, președintele României

Cum s-a desfășurat dezbaterea lui Klaus Iohannis de la Biblioteca Centrală Universitară.

Close
Închide
  Close