Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis efectuează, azi, o vizită la Alba Iulia. Care este programul preşedintelui
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Klaus Iohannis efectuează, azi, o vizită la Alba Iulia. Care este programul preşedintelui

Klaus Iohannis efectuează, azi, o vizită la Alba Iulia. Care este programul preşedintelui

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, vineri, o vizită în municipiul Alba Iulia. Cu această ocazie, îşi va lansa cea de-a treia carte şi va avea o întâlnire cu autorităţile locale.

De Dragoș Tănase,

Potrivit agendei şefului statului, la ora 16,00 va avea loc evenimentul de lansare a volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la ora 17,45 prezentarea Gărzii Cetăţii Alba Carolina, iar la ora 18,15 întâlnirea cu autorităţile locale din judeţul Alba la Mercur Styl.

Şeful statului şi-a lansat cea de-a treia carte, pe 17 aprilie, la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), apoi în mai multe oraşe din ţară precum Iaşi, Ploieşti, Timişoara, Craiova şi Cluj.

Cartea lui Klaus Iohannis a fost printre cele mai vândute la ediția din acest an a Bookfest! Volumul e sold-out pe site-ul editurii.

Citește și:
La Palatul Cotroceni cântă plictiseala! Cartea președintelui Iohannis despre ideea generoasă a Europei unite conține o colecție năucitoare de banalități!

Close
Închide
  Close