Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis și-a prezentat oficial programul prezidențial. Șeful statului, noi atacuri la adresa PSD

Klaus Iohannis și-a prezentat oficial programul prezidențial. Șeful statului, noi atacuri la adresa PSD

Președintele Klaus Iohannis și-a lansat, duminică seara, programul prezidențial ”Împreună pentru o Românie normală”.

De Ana Hațeg,

În discursul său ținut în fața a aproape 700 de membri PNL, șeful statului a atacat PSD și a declarat că din cauza guvernării acestora, țara noastră riscă să rămână singura din UE cu MCV.

„Au trecut 30 de ani de la Revoluţie, însă moştenirea comunismului s-a văzut în toate perioadele în care PSD a fost la putere, perpetuând incompetenţă şi corupţie, atitudini contrare unui spirit democratic, transparent, proeuropean.

După această guvernare PSD România riscă să rămână singura ţară din Uniunea Europeană cu MCV. Guvernarea eşuată a PSD a sufocat ţara prin birocraţie, nepotism, corupţie, abuzuri şi lipsă de predictibilitate”, a declarat președintele.

În încheierea discursului său, după prezentarea proiectului prezidențial, Iohannis a spus că ”Am făcut deja pași importanți pentru înlăturarea celor care au produs atât de mult rău României, dar lupta împotriva pesedismului, sub orice chip se manifestă el, este una de durată.

Vom putea începe să construim temeinic România normală când, prin votul românilor la prezidențiale, la locale și la parlamentare, partidele autentic democratice vor avea întreaga legitimitate și forță politică pentru a transforma în realitate această viziune”.

Vezi cand sunt alegerile prezidentiale 2019

Foto: Vlad Chirea / Libertatea

Close
Închide
  Close