MENIU CAUTĂ
27 Ian. 2011 20:38

Lapte praf gratuit pentru bebeluşii din sectorul 2

Distribuie

Primăria sectorului 2 distribuie gratuit lapte praf pentru bebeluşii din sector. În evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului se află înscrişi, conform datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, un număr lunar de aproape 550 de copii nou-născuţi pe raza sectorului 2 cu vârste între 0-12 luni, dintre care numai aproximativ 300 solicită lunar acest sprijin.

Aceştia beneficiază gratuit, în fiecare lună, de 5 cutii de lapte praf, cu o greutate totală de 2 kg. Sprijinul se asigură mamelor cu copii nou-născuţi sănătoşi dar care au nevoie de suplimente alimentare, mamelor cu contraindicaţii de alăptare din cauza unor afecţiuni medicale, copiilor adoptaţi sau din familiile de plasament.

Părinţii interesaţi în obţinerea laptelui praf pentru copii de până la un an, trebuie să se prezinte la Centrul de Îngrijire şi Găzduire Neghiniţă' din strada Traian nr. 144, cu următoarele documente: reţeta de la medicul de familie arondat (copie şi original) şi actul de identitate al părintelui care ridică laptele, în original.

Comentarii