Mergi direct la conținut »
Fondatorul revistei Hustler, Larry Flynt, oferă 10 milioane de dolari pentru secretele lui Trump
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Fondatorul revistei Hustler, Larry Flynt, oferă 10 milioane de dolari pentru secretele lui Trump

 

Fondatorul revistei Hustler, Larry Flynt, oferă 10 milioane de dolari pentru secretele lui Trump atâta timp cât informațiile pot duce la demiterea președintelui, scrie The Telegraph.

Potrivit unui articol publicat în ediția publicată a The Washington Post, editorul uneia dintre cele mai cunoscute reviste de pornografie din lume, Flynt oferă „până la 10 milioane de dolari” oricărei persoane care aduce informații care conduc la demiterea și demiterea președintelui Donald Trump.

Nu este prima dată când Flynt încearcă să obțină informații compromițătoare despre Trump. În timpul campaniei prezidențiale de anul trecut, fondatorul Hustler a oferit peste 1 milion de dolari oricărei persoane care ar fi putut să prezinte înregistrări video sau audio compromițătoare cu Donald Trump.

Oferta lui a venit la câteva zile după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care Trump se laudă cu un comportament ce descrie o hărţuire sexuală, în cuvinte extrem de vulgare şi obscene.

Flynt a oferit, de asemenea, o recompensă similară în 1998, în timpul procesului de demitere a fostului președinte Bill Clinton și a acordat un premiu de 1 milion de dolari pentru detalii privind declarațiile fiscale ale lui Mitt Romney la alegerile din 2012 ale SUA.


Citește și: Ce să nu cauți pe Google. Evită acești termeni ca să nu ai probleme


Close
Închide
  Close