Mergi direct la conținut »
Lia Olguța Vasilescu rămâne fără minister
Ştiri Libertatea > Ştiri > Lia Olguța Vasilescu rămâne fără minister

Lia Olguța Vasilescu rămâne fără minister

Lia Olguța Vasilescu a rămas fără niciun portofoliu, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat remanierea acesteia din funcția de ministru al Muncii, însă a respins numirea ei la ministerul Transporturilor.

Într-o conferință de presă susținută la Cotroceni, șeful statului a anunțat că a semnat decretele de remaniere a miniștrilor, însă că a respins două propuneri: Lia Olguța Vasilescu la Transporturi și Ilan Laufer la Dezvoltare Regională. El a catalogat aceste propuneri drept „nepotrivite”.

„Am emis decretul de remaniere, ținând cont de propunerile formulate. Se revocă din funcția de membri ai Guvernului miniștrii Vasilescu, Andrușcă, Ivașcu, Cojocaru și Bran. Se ia act de demisia lui Mihai Fifor. Se numesc miniștrii Leș, Budăi, Bădălău, Breaz, Petrescu, Matei. Celelalte două propuneri le consider nepotrivite (n.r. – Olguța Vasilescu la Transporturi și Ilan Laufer la Dezvoltare Regională)”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Ceilalți miniștri, pentru care președintele a semnat decretul de numire în funcție, vor depune jurământul la ora 15.30.


Citește și:

Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

Close
Închide
  Close