De Gabriela Boceanu,

Gospodinele pricepute ne-au încredinţat câteva trucuri verificate de către ele:

– Freacă-ţi uşor mâinile cu sare fină de bucătărie, clăteşte-le apoi cu apă în care ai amestecat câteva picături de oţet şi la final cu apă caldă.

–  Şi zahărul rezolvă problema, dar trebuie mai întâi să te speli cu săpun, să te clăteşti, apoi să freci mâinile cu zahăr şi să te speli din nou cu săpun. –  Alte metode: spală mâinile cu suc de lămâie şi cu apă rece; freacă degetele pe un obiect din inox (o lingură, o furculiţă, marginea chiuvetei, robinet) – cercetările au demonstrat că, datorită forţei oxidoreducătoare, inoxul combate mirosurile.

Poate fi anulat contractul de întreţinere?

Înainte de a muri, tata a încheiat cu mine un contract de întreţinere. Casa figurează acum pe numele meu. Sora mea vrea să mă dea în judecată, când mama va muri, pentru a obţine 1/2 din casă. Ce şanse are? Emeric Zuh, Bihor RĂSPUNS: Nu poate fi spart contractul de întreţinere, având în vedere că este un contract cu titlu oneros. Sora va avea însă dreptul la ¼ din casă, dacă mama este coproprietar. Moştenitorii pot introduce acţiune în rezoluţiune contract întreţinere, “în cazul în care comportamentul celeilalte părţi face imposibilă executarea contractului, în condiţii conforme bunelor moravuri” sau pentru “neexecutarea fără justificare a obligaţiei de întreţinere de către debitorul întreţinerii”.

Cum pot contacta fostul angajator?

Nu mai găsesc firma la care am lucrat – S.C.H. Bragadiru-SA. Mă puteţi ajuta? Alexandru Oprea, Constanţa RĂSPUNS: Societatea de Construcţii Hidrotehnice(S.C.H.)- SA se află pe Şos. de Centură, nr. 2-8, localitatea Bragadiru, judet Ilfov, Telefon: 0213166783.

Telefonul cititorului: 021.203.08.49 – Luni-vineri 12.00-16.00

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri