Pe lista de prieteni și rude pe care Ahmed Othman a prezentat-o gardienilor sunt opt persoane, dar niciuna nu a ajuns la el după ce a fost arestat preventiv pentru uciderea iubitei sale Raluca Maria Pătulea și unuia dintre vecinii acesteia. Asta pentru că libianul, fiul lui Mohamed M.S. Othman, fostul consul al Libiei la București, nu are dreptul, timp de două luni, să primească vizite.

Criminalul s-a ales cu această sancțiune după ce, atât la Penitenciarul-Spital Jilava, unde a fost transferat temporar pentru a fi expertizat psihiatric de medicii de la Institutul de Medicină Legală ”Mina Minovici”, cât și în Arestul Central a Poliției Capitalei a fost agresiv și a amenințat.

”Mai am crime în Libia, nu mi-e frică! Aveți grijă, sunt periculos!”, le-a spus Ahmed Othman ”mascaților” din trupele speciale ale Penitenciarului-Spital Jilava.

Comportamentul agresiv i-a adus o sancțiune de două luni, timp în care nu are voie să primească vizite și nici pachete.

”A afișat același comportament agresiv și amenințător și față de trupele de intervenții din arest, și față de cele de la Jilava. Nu au existat incidente, însă el a fost sancționat în perioada în care a fost în spital pentru a fi expertizat. Din acest motiv, nu are dreptul să primească vizite și pachete”, au spus surse judiciare.

În 24 februarie, la doar câteva ore după ce a aflat că va fi expulzat, Ahmed Othman s-a dus acasă la fosta lui iubită, Raluca Maria Pătulea, și a ucis-o. După ce a plecat din locuința femeii, pe scările blocului, situat în Sectorul 3 al Capitalei, a întâlnit un vecin de-al fostei sale iubite, pe care, după ce i-a cerut 5 lei, l-a înjunghiat mortal.

Urmărește-ne pe Google News