MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2017 14:53

Licitații Imobiliare.ro: Apartament 3 camere, bloc nou, la Piața Presei!

Distribuie

Zona de nord a Capitalei poate fi considerată un veritabil „pol” al luxului în materie de rezidențial. Având, de regulă, finisaje peste peste medie și suprafețe mai generoase decât apartamentele obișnuite, locuințele ridicate aici în ultimii ani relevă o atenție deosebită la calitatea construcției.  

Un asemenea exemplu este dat de o unitate locativă disponibilă spre vânzare în cadrul secțiunii de licitații de pe Imobiliare.ro, la un preț de pornire de 145.000 de euro. Este vorba despre un apartament din zona Piața Presei Libere, compartimentat în trei camere (plus depebdințe), ce dispune de o suprafață utilă de aproximativ 104 de metri pătrați. De menționat că proprietatea este scoasă la licitație de către bancă în urma unei proceduri de insolvență.

Click pentru detalii și fotografii!

Pentru a putea participa la o licitație, cei interesați trebuie să depună, înainte de derularea acesteia, o sumă echivalentă cu 10% din valoarea imobilului – bani ce vor fi ulterior returnați celor care nu și-au adjudecat proprietatea. O locuință executată silit poate fi achiziționată atât cu bani gheață, cât și prin intermediul unui credit bancar (ipotecar standard sau chiar Prima Casă).

 

Comentarii