De Daniel Stanciu,

„Este un impediment tehnic. Se va rezolva”

Poliția Capitalei

Din comunicatul Poliției Capitalei aflăm că „din motive tehnice, la sediul Secției 11 Poliție nu se pot elibera certificate de cazier” și că „se depun eforturi pentru remedierea situației”.

Cei în nevoie de un cazier judiciar se pot adresa „Secțiilor 10 și 12 Poliție (aflate în apropiere) sau oricărei alte secții de poliție din municipiul București”.

Libertatea a cerut lămuriri în legătură cu diferența dintre anunțul de pe geamul Secției de Poliție care invocă „lipsa de personal” și „motivele tehnice” menționate de Poliția Capitalei.

Sursă: https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2689049191119594&id=100000436186260&set=a.498209956870206&source=57

Poliția Capitalei ne-a răspuns că „este un impediment tehnic” și că „se va rezolva”.

Am luat legătura și cu Secția 11 de Poliție. Comisarul de poliție Lucian Cristescu ne-a declarat că problema implică atât lipsă de personal, cât și dificultăți tehnice.

„E o singură fată aici, certificată să elibereze caziere judiciare. Dar este în concediu medical”

„Este o singură fată aici, certificată să elibereze caziere judiciare. Dar este în concediu medical. Nimeni altcineva de la secție nu se poate loga în computer și elibera caziere judiciare, pentru că are nevoie de anumite certificări”

Adjunct șef secție, Lucian Cristescu

„Dar este și o problemă tehnică. Am încercat să aducem persoane certificare să elibereze caziere de la alte secții, dar vedem că ei nu se pot loga cu conturile lor pe computerul secției noastre. Așteptăm o soluție de la IGPR în cursul zilei de azi”

Adjunct șef secție, Lucian Cristescu

Citeşte şi:

Opt funcționari ai Primăriei Timișoara au mers în vizită la fabrica de tramvaie din Turcia, dar s-au relaxat și în baloane! Distracție în Cappadocia

Crima din Dâmbovița | Libertatea a vorbit cu o jurnalistă din Olanda care a mers pe urmele lui Johannes Visscher: ”Cunoscuţii îl considerau foarte inteligent. Vecinul lui îl descrie ca fiind prietenos”

Le-au spus vecinilor că fata a plecat și, de fapt, o omorâseră. Cazuri de crime din România în care cadavrele victimelor au fost arse. Cum au fost dovediţi autorii şi ce pedepse au primit

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări