MENIU CAUTĂ
21 Sep. 2017 21:09

Lista celor aproape 300 de dosare aprobate în Programul Rabla. Câți români au optat pentru mașini ecologice

Distribuie

Lista cu dosarele aprobate în Programul Rabla. Așteptarea șoferilor care și-au depus dosarul în cadrul Programului Rabla a luat sfârșit! Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat 285 de dosare în cadrul Programului "Rabla", dintre care 21 pe segmentul "Rabla Plus", potrivit unui comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

În cadrul Programul „Rabla Clasic” au fost acceptate 264 de dosare pentru 504 autovehicule, în timp ce pentru „Rabla Plus” s-au aprobat 21 de dosare pentru 82 autovehicule, dintre care 39 autovehicule pur electrice și 43 autovehicule electrice hibride.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validați în Programele „Rabla” și „Rabla Plus 2017”. De asemenea, acestea pot depune dosare de acceptare în cadrul celor două programe până la data de 29 septembrie 2017.

Pe de altă parte, AFM precizează că, în Programul ”Casa Verde pentru persoane fizice”, au fost aprobate 395 de cereri de finanțare, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituției, la secțiunea aferentă programului.

Lista cu dosarele aprobate în Programul Rabla, pe https://www.afm.ro/

Administrația Fondului pentru Mediu este principala instituție care asigură suportul financiar pentru realizarea proiectelor și programelor pentru protecția mediului, constituită conform principiilor europene „poluatorul plătește” și „responsabilitatea producătorului”.

Administrația Fondului pentru Mediu funcționează ca organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în coordonarea Ministerului Mediului.


CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/ De la secretar de CAP la actor în ”Las Fierbinți”! Nea Romu, proprietarul casei în care-și are ”bârlogul” polițistul Robi, e vedetă printre localnici


 

Citește mai multe despre dosare, masina și programul rabla pe Libertatea.

Comentarii