Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea a primit azi o lovitură din partea instanței. Ce spusese liderul PSD despre această situație
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Liviu Dragnea a primit azi o lovitură din partea instanței. Ce spusese liderul PSD despre această situație

Liviu Dragnea a primit azi o lovitură din partea instanței. Ce spusese liderul PSD despre această situație

Liviu Dragnea, liderul PSD, a rămas azi fără studii. Concret, Judecătoria Sectorului 4 a desființat foaia matricolă emisă pe numele politicianului care atesta că acesta a promovat cursurile la o Facultate de Contabilitate din cadrul Universității Alexandru Ghica, din Alexandria. Decizia poate fi contestată. Judecătoria Sectorului 4 a anulat zeci de acte școlare, foi matricole, adeverințe, atestate sau diplome, emise de două universități "Alexandru Ghica" și Europa Ecor, ambele din Alexandria. Acestea erau emise pe numele a aproximativ 200 de persoane, a anunțat ziare.com.

Foaia matricola emisa pe numele lui Liviu Dragnea a fost descoperită de anchetatori într-un dosar privind o facultate fantomă care emitea diplome universitare.

„Scopul meu fusese atins”

Este vorba de „Situația școlară” din anul 1999, ce poartă antetul „Fundația Ergonom 79 – Universitatea Alexandru Ghica – Facultatea de Contabilitate și Infomatică de Gestiune – Forma de învățământ – Zi, pe numele Dragnea Liviu Nicolae”.

Liviu Dragnea s-a încris la facultatea privată în 1999, dar universitatea a fost acreditată abia în 2001.

Liviu Dragnea nu și-a luat niciodată licența, iar argumentul său a fost următorul: „După încheierea ultimului an de studii, nu am susținut examenul de licență, deoarece scopul meu fusese atins, respectiv acumularea de cunoștințe, și personal nu aveam nevoie de nicio diplomă în domeniul de specializare”, a declarat Dragnea, cu ceva timp în urmă.


Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei

Close
Închide
  Close