Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis, atac dur la PSD: "Memoria martirilor Revoluţiei, întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis, atac dur la PSD: "Memoria martirilor Revoluţiei, întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea"

Klaus Iohannis, atac dur la PSD: „Memoria martirilor Revoluţiei, întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea”

De Valentina Postelnicu,

Preşedintele Klaus Iohannis s-a lansat, luni, într-un atac dur la adresa PSD şi a liderului acestui partid, Liviu Dragnea.

În urmă cu 29 de ani, românii apărau cu propria viață libertatea și democrația. Idealurile Revoluției din Decembrie 1989 stau la baza Constituției noastre, care este garanția supremă că sacrificiul pentru drepturi și libertăți fundamentale nu a fost în zadar. Astăzi, memoria acestor martiri este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia și grațierea. România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat„, a transmis şeful statului, într-un mesaj pe Facebook.

După ce liderii PSD i-au cerut premierului Viorica Dăncilă, dumnică seara, să dea Ordonanţă de amnistie şi graţiere, preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat imediat. Luni dimineaţă, şeful statului i-a transmis o scrisoare premierului prin care îi solicită agenda de lucru a fiecărei ședințe a Guvernului.


Citeşte şi:

LIBERTATEA A CALCULAT: Cea mai ieftină masă de Crăciun ne costă 340 de lei! Care sunt cele mai mici prețuri pentru preparatele și ingredientele de bază

Close
Închide
  Close