MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Reacția unui sucevean, după ce Liviu Dragnea a vrut să dea mâna cu el. „Eu nu dau mâna cu hoţii” |VIDEO

Distribuie

Liviu Dragnea a făcut baie de mulțime la Suceava, iar unul din oamenii căruia i-a întins mâna i-a dat o replică total neașteptată. „Eu nu dau mâna cu hoţii” i-a spus suceveanul, refuzând să-i strângă mâna liderului PSD. Momentul a fost filmat, iar Dragnea nu i-a dat nici o replică. Ulterior, el a vorbit despre alegerile prezidențiale din toamnă și a spus că România trebuie eliberată de „această căpuşă care se numeşte Iohannis”.

Liviu Dragnea a fost întâmpinat la Suceava cu fanfară şi cântece populare. El a venit împreună cu partenera sa de viaţă, Irina Tănase. La un moment dat însă, un bărbat din mulțime a refuzat să dea mâna cu Liviu Dragnea, spunându-i acestuia: „Eu nu dau mâna cu hoţii”. Liderul PSD nu a replicat şi a trecut mai departe, la cei care voiau să îl salute, arată Digi24.

În discursul său, liderul PSD l-a atacat din nou pe Președintele României.

I-aţi auzit vreodată pe ceilalţi, pe Iohannis şi clica lui, vorbind vreodată de patriotism. Nu, pentru că ei preferă să fie slugi, să fie slugile străinilor. De ce sunt supăraţi pe noi? De ce ne hăituiesc peste tot? De ce vor să ne închidă gura? De ce vor să ne închidă? Pentru că noi scoatem în fiecare zi la iveală toate abuzurile lor”, a afirmat Liviu Dragnea.

La toamnă vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci e momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”, a mai spus Liviu Dragnea.


Citește și: Klaus Iohannis şi-a lansat a treia carte, a criticat PSD și Guvernul ”antieuropene” și a atenționat asupra extinderii analfabetismul. ”Avem, din păcate, şi persoane publice care au dificultăţi în a exprima o idee într-o frază coerentă”


 

Citește mai multe despre Liviu Dragnea pe Libertatea.

Comentarii