Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea, așteptat cu taraful la mitingul PSD de la Suceava. Liderii locali i-au cerut să candideze la prezidenţiale - VIDEO
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea, așteptat cu taraful la mitingul PSD de la Suceava. Liderii locali i-au cerut să candideze la prezidenţiale - VIDEO

Liviu Dragnea, așteptat cu taraful la mitingul PSD de la Suceava. Liderii locali i-au cerut să candideze la prezidenţiale – VIDEO

Liviu Dragnea a participat joi la un miting PSD organizat în localitatea Dumbrăveni din judeţul Suceava. Liderul social-democraților a fost așteptat de sute de persoane și de un taraf. Preşedintele PSD a reluat turneul prin ţară, în precampania pentru alegerile europarlamentare, iar în acest week-end se va afla în Moldova. Sâmbătă, Dragnea este aşteptat la Botoşani, iar sâmbătă, la Iaşi, în cele două deplasări urmând să participe şi premierul Viorica Dăncilă.

De Tiberiu Bujdei,

La Dumbrăveni a avut loc, vineri, Conferința Extraordinară de alegeri a organizației Județene Suceava a PSD.

Mitingul PSD din Dumbrăveni a început la ora 16.00 în Sala Sporturilor din Dumbrăveni, iar înainte de a începe evenimentul, liderul PSD a fost așteptat de un taraf de muzică populară moldovenească, iar în boxe a cântat „Oda Bucuriei”.

Sute de oameni au participat la evenimentul din Suceava, iar înainte de a începe discursurile, liderul social democraților a făcut o baie de mulţime, dând mâna cu mai mulţi participanţi.

Dragnea spune că nu cedează, liderii din teritoriu îi cer să candideze la prezidenţiale

La începutul discursului din Sala Sporturilor, Dragnea a ținut să transmită electoratului PSD că el nu va ceda absolut deloc, cu referire la situația din justiție. ”Nu, nu cedez absolut deloc. Mă voi lupta până la capăt!”.

De asemenea, președintele interimar al PSD Suceava, Ion Stan, i-a cerut lui Liviu Dragnea să candideze la alegerile prezidențiale. ”Astăzi vă rugăm să ne spuneți că v-ați decis să fiți candidatul nostru la Președinția României”, i-a cerut Ion Stan, liderul PSD Suceava, în uralele celor din sală.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Liderul PSD a evitat să îi răspundă edilului care îi ceruse să candideze la alegerile prezidenţiale.

”O să vă răspund când e momentul dacă voi candida, dar haideți să ne concentrăm pe alegerile europarlamentare. Nu are de ce să vă fie frică, că nu are de ce să aveți vreo ezitare. Lupta noastră e lupta pentru adevăr”, a spus Liviu Dragnea.

El a mai spus că, la alegerile prezidenţiale, PSD trebuie să elibereze România de „această căpuşă, care se numeşte Iohannis”.

Dragnea, scos din sărite de un participant la miting care i-a reproşat că PSD nu a făcut nimic

În timpul discursului, liderul PSD a fost întrerupt de un bărbat care i-a spus că PSD nu a făcut nimic.

„Nimic eşti tu, mincinosule!” i-a răspuns Liviu Dragnea.

Oamenii au venit cu steaguri ale României, ale Uniunii Europene şi cu pancarte cu fotografii ale candidaţilor la alegerile europarlamentare şi cu mesaje pro-PSD.


Citește și: Un fost președinte peruan s-a împușcat în cap în momentul în care poliția a venit să-l aresteze


 

Close
Închide
  Close