Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea, atac la liderii europeni, de la Galaţi: "Sunt supăraţi că am avut producţii record, că cei plecaţi se întorc în ţară iar comunele noastre sunt mai frumoase"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea, atac la liderii europeni, de la Galaţi: "Sunt supăraţi că am avut producţii record, că cei plecaţi se întorc în ţară iar comunele noastre sunt mai frumoase"

Liviu Dragnea, atac la liderii europeni, de la Galaţi: „Sunt supăraţi că am avut producţii record, că cei plecaţi se întorc în ţară iar comunele noastre sunt mai frumoase”

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a lansat, sâmbătă, de la Galaţi, într-un atac la liderii europeni care au venit la Summitul de la Sibiu, şi au criticat ţara noastră. El s-a referit la premierul Olandei, sugerând că această ţară este supărată că nu a primit portul Constanţa, iar preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, Dragnea i-a amintit că zilnic, francezii sunt bătuţi în centrul Parisului.

De Valentina Postelnicu,

Preşedintele PSD a lansat primul atac la adresa premierului Olandei, care afirmase, la Sibiu, că intrarea României în Schengen este condiţionată de problema statului de drept.

„L-ați auzit pe premierul Olandei cum a venit în România ca să ne jignească din nou. Ce s-a întâmplat în Olanda, unde sistemul bancar s-au spălat miliarde de euro? Aia nu este corupție? Și ce au făcut băncile? Au negociat cu procurorii”, a spus Dragnea.

El a continuat: „Sau supărarea vine, cum spun unii, nu am de unde să știu dacă e adevărat, că supărarea vine că nu le-am vândut Portul Constanța.

Următoarea ţintă a lui Dragnea a fost Franţa. „Președintele Franței spunea că e îngrijorat de ce se întâmplă în România. Şi noi avem îngrijorările noastre, și noi suntem îngrijorați de ceea ce se întâmplă în Franța, unde oamenii care protestează sunt bătuți pe stradă”, a spus Dragnea, la mitingul PSD.

Preşedintele PSD a mai spus că liderii europeni îi mint pe români că sunt probleme cu statul de drept. „De ce președintele României nu i-a pus la punct pe liderul Olandei și Franței? Pentru că este slugă. Nicio legătură nu are intrarea în Schengen cu statul de drept”, a declarat Dragnea.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

„De ce credeți că sunt supărați? Pentru că în doi ani de zile am avut producții-record și asta înseamnă mai multă marfă în Europa. Am mărit salariile medicilor. Medicii nu mai pleacă și mulți dintre cei plecați se gândesc să vină acasă. De ce mai sunt supărați? Pentru că salairile mărite în fac pe românii plecați să nu mai accepte salarii de mizerie afară. Și forță de muncă calificată începe să plece de la ei și vin să ridice această țară.”Sunt supărați pentru că comunele noastre în câțiva ani de zile vor fi mai frumoase decât sunt comunele din vestul Europei”, a spus el.

Președintele Klaus Iohannis a fost primul atacat. Dragnea l-a acuzat că ”a furat ziua Europei pentru el şi că a folosit acest summit făcut bani publici pentru campania lui electorală”

”Și-a chemat stăpânii, am văzut cum se plimba singur, asta e soarta slugilor, nu le bagă nimeni în seamă. a profitat de faptul că a fost singur și a lucrat împotriva României”, a spus Dragnea.

Un spaniol a renunțat la bani și s-a mutat în România pentru o viață mai bună. Așa spun și românii care pleacă în Spania
Recomandări

Un spaniol a renunțat la bani și s-a mutat în România pentru o viață mai bună. Așa spun și românii care pleacă în Spania

 

După Iași, PSD a organizat un nou miting la Galați, la care au participat mii de simpatizanți ai partidului. În paralel, a fost pregătită o contra-manifestiație, pe modelul celei din Iași. Absentă de la mitingul de la Iași, Viorica Dăncilă a fost prezentă la manifestația de la Galați. Atât premierul, cât și liderul PSD Liviu Dragnea au lansat atacuri dure la adresa lui Iohannis, după summitul de la Sibiu.

Foto: Facebook Codrin Ștefănescu


Citeşte şi:

Șefa Radio România Reșița a trimis carul radiodifuziunii să-i aducă mobilă din Serbia! Este același manager care l-a ajutat pe primarul condamnat definitiv pentru că a luat mită

Close
Închide
  Close